DSP lideri Önder Aksakal'dan "Hacı Bektaş Veli" mesajı

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Hacı Bektaş Veli’yi vefatının 751’inci yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj paylaştı. Aksakal anma mesajında, “Sevgi, paylaşım, hoşgörü, eşitlik, bilim, eğitim ve tanrı konularında insanlığa bir yol gösterici, islâmın Allah sevgisine dayalı bir inanç olarak yayılmasına vesile olmuş Pir Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi ölümünün 751’inci yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.” sözlerini kullandı.

YAŞAM 15.08.2022, 11:39 15.08.2022, 16:39
DSP lideri Önder Aksakal'dan "Hacı Bektaş Veli" mesajı

Hacı Bektaş Veli’yi vefatının 751’inci yıl dönümü vesilesiyle Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, bir mesaj yayınladı. 

“İnsanlığa yol gösterici Pir Hünkâr Hacı Bektaş Veli”

Aksakal söz konusu mesajında;

“ 'Okunacak en büyük kitap insandır' düsturuyla kerametin tac’da değil, başta olduğuna dikkat çeken Pir Hünkâr, ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım.’ demek suretiyle güçlü kalabilmenin formülünü de ortaya koymuştur. Sevgi, paylaşım, hoşgörü, eşitlik, bilim, eğitim ve tanrı konularında insanlığa bir yol gösterici, islâmın Allah sevgisine dayalı bir inanç olarak yayılmasına vesile olmuş Pir Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi ölümünün 751’inci yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)