Driftten 6 bin 500 lira ceza yedi, "yine yapacağım" dedi!

Antalya'da drift yaptığı aracına 6 bin 500 lira ceza yazılan 22 yaşındaki genç," Pişman değilim. Daha sevgilimi de yanıma alıp drift yapacağım." ifadelerini kullandı.

YAŞAM 16.05.2020, 12:14 16.05.2020, 12:20
Driftten 6 bin 500 lira ceza yedi, "yine yapacağım" dedi!

Antalya'nın Serik ilçesinde ikamet eden 22 yaşındaki Fatih Kayan, dolaşmaya çıktığı aracı ile sanayi sitesinde drift yaptı.

Sanayi sitesinde kimsenin olmadığını düşünen gencin drift yaptığı anlar, sitede bulunan bekçi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Araca 6 bin 500 lira ceza yazıldı.

"Cezaya karşı değilim ama bu kadar çok olmaması lazım"

Kayan, e-devlet sisteminden ceza uygulandığını fark ettiğini belirterek, "Bir gece vakti işten çıkışta sanayiye varalım dedik. Aslında petrole gitmekti amacımız. Ama işte dönüşte kendimizi tutamadık ve iki tur atalım dedik. Tam o sıra zaten yanımızda bekçiler varmış görmedik. Bekçiler işte videomuzu çekmiş. 6 bin 500 lira da ceza. Cezaya karşı değilim ama bu kadar çok olmaması lazım." ifadelerini kullandı. 

"Yine olsa yine yaparım"

Yaptığı hiçbir şey nedeniyle pişmanlık hissetmediğini kaydeden genç, "Bu zamana kadar kazandığımı hep arabaya harcadım. 2 ay kadar daha arabaya harcayacağım. Çok fazla değişen bir şey olmayacak aslında. Yine olsa yine yaparım ama ben sonuçta sessiz sakin bir yerde yaptım. Ev olan rahatsız edici bir yerde yapmadım. Hani trafikte yapsam sonuna kadar haklılar ki trafikte de yapmıyorum yapmam da karşıyım da zaten." diye konuştu.

"Bu heyecanımı sevgilime de yaşatmak istiyorum"

Kayan, arabasıyla sevdiği kıza evlilik teklifi yapmayı hayal ettiğini aktararak, "Benim arabama F-31 diyorum. Bu heyecanımı sevgilime de yaşatmak istiyorum. Kız arkadaşım da alıştı böyle araba kullanmama artık rahatsız olmuyor. Arkadaşlarımla 8-10 arabanın önünde işte benimle evlenir misin?  yazısıyla evlenme teklifi edeceğim." açıklamasını yaptı. 

"En azından pist yapsınlar"

Cezanın fazla olduğunu düşündüğünü belirten Kayan, " Devletimize mesajım cezayı düşürmüyorlarsa en azından pist yapsınlar. Biz de orada heyecanımızı yaşayalım." şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)