Dondurma bağımlısı kedi

Sivas’taki bir çay ocağının maskotu olan 'Barut' adlı kedi, dondurmaya olan düşkünlüğüyle ilgi çekiyor.

YAŞAM 25.09.2022, 19:35 26.09.2022, 15:23
Dondurma bağımlısı kedi

Sivas’a bağlı Altınyayla ilçesindeki bir çay ocağının maskotu olan Barut adlı kedi, müşterilerin eğlencesi oldu. 

Dondurma yalamasıyla dikkatleri üzerine çeken sevimli kedi, sosyal medya platformlarında paylaşılan videolarıyla da popüler oldu. 

Barut'u sosyal medya platformlarındaki videoları sayesinde tanıyan hayranları ise çay ocağına uğruyor ve Barut'a dondurma ısmarlıyor. 

"Yavruyken sahiplendim"

Barut’un günlük bir külah dondurma yaladığını söyleyen işletme sahibi Gazi Tekin, henüz yavruyken sahiplendiği kediyi yaklaşık olarak bir senedir beslediğini ve dondurma yalaması sebebiyle müşterilerin ilgi odağı haline geldiğini ifade etti.

Tekin, şöyle devam etti:

“Müşterilerimiz onu çok seviyor. İşletmemizin maskotu haline geldi. Sosyal medyada gördükten sonra buraya gelenler oluyor. Barut'a dondurma ısmarlıyorlar. Müşterilerle birlikte geziyor. Herkesin ilgi odağı haline geldi."

"Her dondurmayı yemiyor"

Müşterilerden Yunus Yılmaz ise “Sürekli olarak bu çay ocağına geliyorum. Barut her zaman yanımıza geliyor, bizimle oynamaya çalışıyor, kucağımızda uyuyor, bizimle birlikte dondurma yiyor. Çay ocağına büyük bir neşe katıyor. Biz de onu çok seviyoruz. Her dondurmayı da yemiyor, yalnızca sütlü kısmını yalıyor. Adeta bir çocuk gibi dondurma seviyor." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)