Dolmabahçe Sarayı duvarında asılı kaldı

Seyir halinde uyuyakalan sürücü yoldan çıkarak İstanbul Beşiktaş'taki Dolmabahçe Sarayı'nın duvarında askıda kaldı.

YAŞAM 24.11.2019, 10:21
Dolmabahçe Sarayı duvarında asılı kaldı

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı önünde seyrettiği esnada uyuyakalan Suriye uyruklu sürücü, otomobiliyle sarayın önündeki duvarda girerek asılı kaldı. Manzarayı gören diğer sürücüler de yardım etmek için araçlarından inip olay yerine geldi.

İlginç kaza, saat 07.45 sıralarında Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 28 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet B. sabah saatlerinde cadde üzerinde 34 ABP 873 plakalı otomobil ile seyrediyordu. Sürücü Ahmet B. bir süre sonra direksiyon başında uyuyakalarak aracıyla yoldan çıktı. Yürüyüş yoluna giren Ahmet B. isimli Suriyeli sürücü Dolmabahçe Sarayı'nın dışındaki duvarın üzerinde asılı kaldı. 

Meydana gelen kazadan sonra uyanan ve şaşkın ifadelerle etrafına bakınan sürücü Ahmet B. askıdan kurtulamayınca araçtan indi ve beklemeye başladı.

Kazayı gören diğer sürücüler de yardım edebilmek için araçlarından inerek kaza yapan Ahmet B.'nin yanına geldi. Kazaya şahit olanlar durumu 155 polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaptıktan sonra olay yerine çekici çağırdı. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen vatandaşlar ise durumu anlamaya çalıştı. Kaza yapan sürücü Ahmet B. de cep telefonuyla yakınlarını arayarak durumu haber verdi ve yardım istedi. 

“Çocuk (Ahmet B.) ‘ben uyuyakaldım’ dedi”

Olay yerine gelen şoförlerden Murat Şahin, “Kazayı görünce ilerden dönüp geri geldim. Sonradan polis ekipleri geldi, onlar da durdu. Olaya müdahale ettiler. Kaza yapan çocuk ‘ben uyuyakaldım’ dedi. Zaten tek başınaydı. Yaralı yok, aracın altını komple vurmuş. Başka da bir şey yok. Tarihî duvarlara da zarar vermemiş” diye konuştu.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yapıyor.

Yorumlar (0)