Doktorların kabusu olan hırsız, İstanbul'da yakalandı

Antalya ve İstanbul’da hastanelerde doktorların odasına girerek doktorların özel eşyalarını çalan hırsız, 14. çalma girişiminde Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından metrodaki akbilden kimliği belirlenerek yakalandı. Çantasındaki yaklaşık 7 bin TL’ye el konulan zanlı, cezaevine gönderildi. 

YAŞAM 18.07.2021, 11:13 19.07.2021, 11:16
Doktorların kabusu olan hırsız, İstanbul'da yakalandı

Özel bir hastaneden gelen hırsızlık ihbarı üzerine Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Akbil basarken kimliği tespit edildi

Hastanedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, zanlının kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Maslak’taki özel bir hastane ile Sarıyer’deki bir devlet hastanesindeki hırsızlığın ardından şüpheli hırsızın metroya bindiği belirlendi. 

Hırsızın metroya bindiği İstanbul Kart’a ilişkin yapılan incelemede şüphelinin A.Y. olduğu belirlendi. Şahsın Esenyurt Ardıçlı Mahallesi'nde bulunan ablasının evinde saklandığını öğrenen ekipler, şüpheli A.Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahsın çantasında hırsızlıktan elde ettiği 6 bin 975 TL ele geçirildi. 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Önce Sarıyer Asayiş Büro Amirliğine götürülen A.Y.’nin, İstanbul ve Antalya’da toplam 14 hırsızlık suçundan araması olduğu öğrenildi. Polis merkezinde yapılan işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen A.Y., tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 


 

Yorumlar (0)