Doktora kafa atan maganda yakalandı

Rapor vermedi diye doktora önce küfreden ardından kafa atarak yere yıkan saldırgan yakalandı.

YAŞAM 09.12.2019, 11:45

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, ehliyet için sağlık raporu isteyen ve rapor alamadığı için doktora önce hakaret edip ardından kafa atarak yere yıkan zanlı Adana'da yakalandı. Zanlı ilk ifadesinde "Çok pişmanım" dedi.

Olay 7 Kasım günü İzmir Gaziemir 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezi (ASM)'nde yaşanmıştı. Ehliyet almak için rapor istediğini söyleyen maganda, kayıtlı olmadığı için rapor veremeyeceğini söyleyen Doktor Ali Erhan Kiriş'e önce küfretmiş ardından kafa atmıştı. Olaydan sonra kaçan adam her yerde aranıyordu. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olay sonrası Doktor Ali Erhan Kiriş'te şikayetçi olmuştu.

Doktor Ali Erhan Kirişçi'ye kafa atarak darp eden zanlı Adana'da yakalandı. Yakalanan zanlının ilk ifadesinde, "Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

"Yakalandığı için mutluyum"

Rapor vermediği için kendisine kafa atan saldırganın yakalanmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Doktor Ali Erhan Kirişçi şöyle konuştu:
"Yakalandığı için memnunum, mutluyum. Cezasını alsın istiyorum. Hukuk saldırganın kendisine gereken cezayı verecektir, inanıyorum."

Yorumlar (0)