Trafikte kadın sürücüye saldıran maganda tutuklandı

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadına saldıran ve arabasına zarar veren maganda tutuklandı. Diş doktoru olan Sena Koçak ise yaşadığı o dehşet anlarını gözyaşları içerisinde gazetecilere anlattı.

YAŞAM 14.08.2020, 16:00 14.08.2020, 20:58
Trafikte kadın sürücüye saldıran maganda tutuklandı

İstanbul'un Alibeyköy semtinde Sena Koçak isimli vatandaş, trafik magandasının saldırısına uğradı. Emre E. isimli saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Diş doktoru olduğu öğrenilen Sena Koçak, o saldırıya ilişkin açıklamada bulundu. 

Sena Koçak, o gün iş yerinden çıktığını ve evine doğru ilerlediğini kaydederek, arabasında yalnız olduğunu ve sinyal verip sağa doğru geçmek istediğini söyledi. 

"Küfür yağdırdılar"

O esnada kendisine korna çalındığını ve küfür edildiğini aktaran Sena Koçak, arabasının camlarının açık olması nedeniyle sesleri işitebildiğini kaydetti.

Sena Koçak, bunun üzerine durduğunu ve "kendisine küfür edilemeyeceğini" söylediğini anlatarak, trafik magandasının yanına doğru yaklaşıp daha da ağır küfürler etmeye başladığını belirtti.

"Önümü keserek üstüme yürüdü"

Magandanın yanında bulunan kadınların da kendisine küfür ettiğini aktaran Sena Koçak, ilerleyen yolda önünün kesildiğini, magandanın aracından inerek üstüne yürüdüğünü söyledi.

"Koluma ve kafam vurdu"

Sena Koçak, bunun üzerine yardım çağırdığını ve telefonunun kamerasını açtığını aktararak, sol koluna darbe aldığını, daha sonra da kafasının sağ tarafına vurulduğunu ifade etti.

"Eşarbımı çıkardı"

Maganda tarafından eşarbının da çıkarıldığını kaydeden Sena Koçak, savunmasız durumda olduğunu, etrafta bulunan vatandaşların magandayı tutamadığını anlattı.

"Kimseye böyle davranılamaz"

Sena Koçak, magandanın arabanın üstüne çıkıp zıpladığını belirterek, devlete güvendiğini ve bu vahşete son vermek istediğini belirtti. 

Hiç kimseye böyle davranılamayacağına dikkat çeken Sena Koçak, son dönemde kadınların büyük sıkıntılar yaşadığını hatırlattı.

"Beni öldürebilirdi"

Sena Koçak, o sırada magandanın kendisini yaralayabileceğini veya öldürebileceğini ancak bu tarz kişilerin rahatlıkla sokaklarda gezmemesi için o anları cep telefonunun kamerasıyla kaydettiğini söyledi. 

"En ağır cezayı alsın"

Magandanın en ağır cezayı almasını talep eden Sena Koçak, bu kişinin serbest bırakılması halinde başka insanların da can güvenliğinin tehlike altında olacağını ifade etti.

Tutuklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, trafikte tartıştığı Koçak’a saldıran Emre Etyemez'in emniyetteki işlemlerinden sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildiğini ve buradaki savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimliğince tutuklanmasına karar verildiğini duyurdu.
 

Yorumlar (0)