Doğum gününü kardan pastayla kutlayan Hakkarili çocuğa sürpriz

Hakkari'de kardan pasta yaparak doğum günü kutlanan çocuğa, valilik ve yardımseverler tarafından pasta ve hediyelerle sürpriz yapıldı.

YAŞAM 05.01.2021, 19:39 06.01.2021, 16:04
Doğum gününü kardan pastayla kutlayan Hakkarili çocuğa sürpriz

Kentte arkadaşlarının meydana getirdiği kardan pasta ile doğum günü kutlanan çocuğa, Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Hakkari Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu ve Giresunlu yardımsever hediye ve pasta iletti.

Yenimahalle'de ikamet eden çocuklar, 10 yaşındaki mahalle arkadaşları Hüseyin İrdem'in doğum gününü kutlamak maksadıyla kardan 3 katlı doğum günü pastası yaptı.

Kardan pastayı arkadaşlarının evine götürerek sürpriz gerçekleştiren çocukların görüntülerinin sosyal medya platformlarında yayılmasının ardından Hakkari Valiliği tarafından söz konusu çocukların yaşadığı adres tespit edildi.

Hüseyin İrdem'in evine misafir olan ekipler, doğum gününü kutladıkları çocuğa çok sayıda hediye verdi.

Hakkari Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Necmettin Kurt ve Giresunlu iş insanı Mustafa Avcı da küçük çocuğa 3 katlı doğum günü pastası ve çok sayıda hediye göndererek doğum gününü kutladı.

Kardan doğum günü sürprizi yapma fikrinin kendilerine şans getirdiğini kaydeden İrdem, başta arkadaşlarına, kendisine pasta ve hediye gönderen Hakkari Valisi İdris Akbıyık'a, Kurt ve Avcı'ya teşekkür etti.

Yorumlar (0)