Doğum gününde gelen feci ölüm 

Bursa’da 21 yaşındaki genç, kullandığı otomobille metre istasyonunun alt geçidine daldı. Merdivenlerden düşen araç içerisinde sıkışan sürücü ve 3 arkadaşı AFAD ekipleri tarafından kurtarılırken olay yerinde can veren gencin doğum günü olduğu ve kutlamadan döndükleri öğrenildi.  

YAŞAM 08.12.2021, 09:54 09.12.2021, 09:14
Doğum gününde gelen feci ölüm 

Bursa Nilüfer’de yaşanan olayda A.O. (21) kontrolünde olan 16 ATY 83 plakalı otomobil önce yoldan çıktı sonra da aydınlatma direği ve ağaca çarparak Nilüfer metro istasyonunun alt geçidine düştü. 

Merdivenlerden yuvarlanan aracı görenler 112 Acil’e ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler araç sürücüsünü otomobil içerisinden kolaylıkla çıkardı fakat araçta sıkılan 20 yaşındaki S.D. ve 20 yaşındaki H.E.E’nin sıkıştıkları yerden çıkartılması zaman aldı. 



Doğum gününde vefat etti 

Araç içinde bulunan 21 yaşındaki Davut Can Duman isimli gencin sıkıştığı yerde hayatını kaybettiği belirlendi. Arkadaşlarından alınan bilgiye göre o gün Duman’ın doğum günüydü ve kutlamadan dönüyorlardı. 

Davut Can Duman’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken sürücü A.O. da gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



Yorumlar (0)