Doğu Karadeniz için "kuvvetli sağanak" alarmı!

Doğu Karadeniz ile Van ve Hakkâri'nin doğusu, Osmaniye çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar Giresun, Trabzon, Ordu, Ardahan ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olacak.

YAŞAM 27.08.2020, 09:51 27.08.2020, 15:12
Doğu Karadeniz için "kuvvetli sağanak" alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tespit ve değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu olacak.

Doğu Karadeniz kıyı kesimi, Ardahan ve Osmaniye illeri, Hatay'ın kuzeybatısı, Iğdır'ın güneyi, Adana'nın kuzeyi, Hakkâri, Ağrı ve Van'ın doğusu sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler ise az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik bulunmuyor. Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri dolaylarında seyredecek.

Rüzgâr genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

MARMARA BÖLGESİ

Marmara Bölgesi geneline ise parçalı bulutlu ve az bulutlu hava hakim olacak.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Marmara Bölgesi'ndeki sıcaklıklarda önemli değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar mevsim normalleri dolaylarında seyredecek.

Marmara Bölgesi'ne parçalı bulutlu ve az bulutlu hava hakim olacak. Marmara Bölgesi'nde rüzgâr ekseriyetle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

İllerde hava

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. 30°C

ANKARA: Az bulutlu. 32°C

İZMİR: Az bulutlu ve açık. 33°C

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. 35°C

ZONGULDAK °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 26°C

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. 28°C

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. 38°C

Yorumlar (0)