Doğu Karadeniz için "çok kuvvetli" uyarısı!

Meteoroloji'den Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Artvin illerine "sağanak yağış" uyarısı yaptı.

YAŞAM 21.08.2020, 13:14
Doğu Karadeniz için "çok kuvvetli" uyarısı!

Yaptıkları son tahmin ve değerlendirmelerini paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın yerel olmak üzere Gümüşhane, Trabzon, Artvin'in bazı ilçeleri ile Rize çevrelerinde aralıklı çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış ile gök gürültülü sağanak yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın, Trabzon'un doğu ilçeleri ile Tonya, Beşikdüzü, Şalpazarı ve Vakfıkebir çevreleri, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi, Artvin'in kuzey ilçeleri ve Rize çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış görüleceği bildirildi.

Pazar gününe ilişkin tahminleri de paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Artvin ve Rize çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak kaydıyla çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış, Rize'nin doğusuyla Artvin'in kuzey kesimlerinde ise yer yer aşırı sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış oluşacağı bilgisini verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksaklıklar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Yorumlar (0)