Doğaseverlerin Türkiye tutkusu: zirvede Türk bayrağı açtılar!

Denizli’de bir grup doğasever, Türkiye sevgilerini dağ zirvesine taşıdı! 2364 metre yüksekliğe çıkan doğaseverler, zirvede Türk bayrağını açıp poz verdiler. Ayrıca dağcılar zirveden, karlı doğa manzarasını izlediler.

YAŞAM 23.03.2021, 17:02 23.03.2021, 18:07
Doğaseverlerin Türkiye tutkusu: zirvede Türk bayrağı açtılar!

Denizli’deki doğaseverler, 2364 metredeki yüksekliğe çıktı. Türkiye’ye olan sevgilerini dağ zirvesine taşıyan dağ meraklısı doğaseverler, zirvede Türk bayrağını açarak poz verdiler. Dağ zirvesinde karlı manzaranın da zevkini çıkaran doğaseverler, o anları da kayda alarak sosyal medyada paylaştılar.

16 kilometre yürüdüler

Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Kulübü’ne bağlı üyeler, 8 kilometre tırmanış ve 8 kilometre iniş parkuru ile toplam 16 kilometre yürüdüler. Sabah saatlerinde harekete geçen doğaseverler, saatler 10.00’ı gösterdiğinde da zirvesine ulaştılar. Yaklaşık 27 kişilik bir kafile ekibi olan kulüp üyeleri, 2364 metre yüksekliğe çıktı.

Çameli Garkın Dağları Aladiş Dağları’na tırmandılar

Denizli’de bulunan ve kar fırtınası altındaki Çameli Garkın Dağları Aladiş Dağları’na çıkan Pamukkale Arama Kurtarma Doğa Sporları Kulübü üyeleri, kafile 8 kilometrelik bir tırmanış sonrasında zirveye ulaştı. Beyaz örtü altındaki zirvede Türk bayrağı açarak poz veren kulüp üyeleri, yolculuklarının tüm anlarını da saniye saniye kayda aldılar.

Yorumlar (0)