DJ küvette ölü bulundu!

Antalya'da DJ Mahir Kıvrak küvette ölü bulundu. 

YAŞAM 13.06.2020, 15:53
DJ küvette ölü bulundu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan bir eğlence merkezinde DJ olarak çalışan Mahir Kıvrak, dün akşam saatlerinde evine geldi. 43 yaşındaki Mahir Kıvrak, ikiz çocuklarıyla oyun oynamasının ardından üst kata çıkarak banyoya girdi.

Mahir Kıvrak'ın Avusturyalı eşi Anna Kıvrak ise alt katta çocuklarıyla birlikte kaldı. Kadın, uzun süre boyunca yanlarına gelmeyen eşi Mahir Kıvrak'ın yattığını düşünüp çocuklarıyla uyudu. 

Banyoda hareketsiz şekilde yatıyordu

Anna Kıvrak, sabah uyandıktan sonra kahvaltıya çağırmak için yanına gittiği eşinin, banyoda bulunan küvet içerisinde hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Eve ulaşan ekipler, Mahir Kıvrak’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.  

Mahir Kıvrak'ın uzun zamandır eğlence merkezlerinde ve otellerde DJ olarak çalıştığı ve "DJ Kenzo" olarak tanındığı ortaya çıktı. 

Elektrik akımına kapılmış olabilir

Eve geldiği zaman alkollü olduğu ileri sürülen Mahir Kıvrak’ın, şofbenden elektrik akımına kapılmış olabileceği ve bu nedenle yaşamını yitirmiş olabileceği değerlendiriliyor.

Mahir Kıvrak'ın kesin ölüm sebebi, otopsi raporunun ardından belli olacak.

Yorumlar (0)