Diyarbakır’da 22 araç birbirine girdi

Diyarbakır’da sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı, akşam saatlerinde yerini dondurucu soğuğa bıraktı. Buzlanmadan ve dondan kaynaklı olarak 22 aracın karıştığı iki ayrı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

YAŞAM 19.01.2021, 22:14 20.01.2021, 13:34
Diyarbakır’da 22 araç birbirine girdi

Kentte sabah saatlerinde etkinliğini artıran yoğun kar yağışı, gün içerisinde etkisini kaybetti.

Etkisi kaybeden kar yağışı, akşam saatlerinde yerini buzlanmaya bıraktı. Yolların tamamen buz tuttuğu kentte, iki ayrı trafik kazası yaşandı.

16 araba birbirine girdi

Kazalardan ilki, merkez Kayapınar ilçesinde meydana geldi. Bu bölgede 16 araç, yolda oluşan buzlanmadan kaynaklı olarak, art arda birbirlerine çarparak kaza yaptı.

Meydana gelen trafik kazasında 10 vatandaş çeşitli yerlerinden yara alırken, yaralılar olay mahalline gelen ambulanslarla en yakın hastanelere nakledilerek tedavilerine başlandı.

İkinci kazada 6 araç birbirine girdi

Meydana gelen ikinci trafik kazası ise, yine merkez Kayapınar ilçesinde yaşandı.

Bu bölgedeki trafik kazasında ise aralarında ticari taşıtların da bulunduğu 6 araç yolun buzlanmasından kaynaklı olarak birbirine girdi. Meydana gelen trafik kazasında can kaybı ya da yaralanma olmazken, taşıtlarda maddi hasar oluştu.

Her iki trafik kazasında da araçlar güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından yoldan kaldırıldı. İki bölgede de trafik normale döndü.





Yorumlar (0)