Diyarbakır'da dehşet: Eve girince korkunç manzarayla karşılaştılar

Diyarbakır'da Medya Mahallesi'ndeki bir apartmanda görevli olan M. Denizli'nin (33) yokluğunu fark eden bina sakinleri, durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. Eve balkondan girenler, korkunç manzarayla karşılaştı.

YAŞAM 24.05.2023, 16:41 Hakan Öksüz
Diyarbakır'da dehşet: Eve girince korkunç manzarayla karşılaştılar

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine bağlı Medya Mahallesi'nde yer alan bir apartmanda bulunan cansız bedenler, mahalle sakinlerini panikletti. 33 yaşındaki apartman görevlisi M. Denizli'nin yokluğunu fark eden apartman sakinleri, güvenlik görevlilerine haber verdi.

Yerde hareketsiz yatıyorlardı

Kapıyı açamayan görevliler, balkondan girdikleri evde dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Silahla vurulduğu görülen M. Denizli ile eşi B. Denizli (38) yerde hareketsiz yatıyordu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, B. Denizli'nin yaşamını yitirdiğini ve apartman görevlisi M. Denizli'nin yaralı olduğunu belirlediler. 

M. Denizli hastanede yaşama veda etti

Apar topar Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan M. Denizli'nin de hayatını kaybettiği bilgisi geldi. Çiftin cansız bedenleri, otopsileri yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na yollandı.

Yorumlar (0)