Diyarbakır'da 41 gündür kayıp olan gencin cesedi trafoda bulundu

Diyarbakır’a bağlı Bağlar ilçesinde Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bulunan elektrik trafo panosu içerisinde bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Cesedin 41 gündür kayıp olarak aranan gence ait olduğu tespit edildi.

YAŞAM 03.05.2021, 21:40 04.05.2021, 12:11
Diyarbakır'da 41 gündür kayıp olan gencin cesedi trafoda bulundu

Korkunç olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi üzerinde bulunan Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, okul bahçesinde konumlanan elektrik trafosu panosundan çevreye kötü kokular yayılmaya başladı. Trafonun hemen yanında bulunan evlerde ikamet eden yurttaşlar, bu durum üzerine şüphelenerek emniyet güçlerine ihbarda bulundu. 

Kimliği belirlendi

Durumun bildirilmesinin ardından olay mahalline çok sayıda sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Gerçekleştirilen incelemede, trafo panosu içerisinde 27 yaşındaki Hüseyin Kartay'ın cansız bedeni bulundu. 

22 Mart'ta kayıp ihbarında bulunulmuş

Yaşamını yitiren şahsın, yaklaşık olarak 20-25 gün evvel elektrik çarpması neticesinde can verdiği tespit edildi. Olay mahallinde bir adet el feneri ve küçük bir pense bulunurken, 22 Mart tarihinde Hüseyin Kartay’ın kayıp olduğuna dair müracaatta bulunduğu öğrenildi. 

Film izler gibi izlediler

Haber verilmesinin akabinde talihsiz gencin yakınları olay mahalline geldi. Hüseyin Kartay’ın cesedi, otopsi işlemi gerçekleştirilmek üzere morga nakledilirken, olaya ilişkin olarak geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

Diğer yandan, sokağa çıkma sınırlamasına karşın çevredeki yurttaşlar sosyal mesafe kurallarını yok sayarak film seyreder gibi olay yerini seyretti. 







Yorumlar (0)