Diş sağlığının önemini 30 yaşında anladı!

Elazığ’da cep telefonu gasp edilen 15 yaşındaki kızın, şüphelinin köpek dişinin kırık ve çürük olduğunu söylemesi üzerine bisikletli şahıslar üzerinde jandarma ekipleri uygulama yaptı ve çürük dişli gaspçıyı yakaladı.

YAŞAM 17.10.2019, 12:01
Diş sağlığının önemini 30 yaşında anladı!

Elazığ’da cep telefonu gasp edilen 15 yaşındaki kızın, şapka takıp bisikletle gelip silah çeken şüphelinin bir dişinin çürük ve kırık olduğunu beyan etmesi üzerine jandarma ekipleri yaptığı çalışmada bisiklet ve dişinden zanlıyı tespit edip gözaltına aldı. Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Elazığ merkeze bağlı Yazıkonak beldesinde bir minibüs durağında cereyan etti. Alınan bilgiye göre, minibüs bekleyen 15 yaşındaki kız çocuğunu durakta yalnız gören 32 yaşındaki şüpheli F.O, bisikletle gelerek kuru sıkı tabanca ile genç kızın telefonunu gasp etti.

Telefonu gasp edilen kız, durumu çevredekilerin yardımıyla jandarmaya ihbar etti. İhbar üzerine Elazığ Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Köpek dişi kırık ve çürük!

Bu sırada gasp edilen 15 yaşındaki kız çocuğu, şahsın bisikletini tarif edip, bir dişinin de belirgin bir şekilde çürük ve kırık olduğu bilgisini verdi. Tariften yol çıkan jandarma ekipleri, bisikletli şahıslar üzerinde yoğunlaştı.

Belde ile Doğankuş köyü arasında çalışmasını sürdüren jandarma ekipleri, tarife uygun bisikletli bir şahsı durdurarak dişini kontrol ettiğinde aradıkları şüphelinin 32 yaşındaki F.O. olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan şüpheli F.O. suçunu itiraf ederken, kuru sıkı tabanca ve gasp edip sattığı telefon bulundu. Jandarma ekipleri telefonu sahibine teslim etti.

Jandarmada komutanlığında ifadesi alınan şüpheli F.O. "Silahlı Yağma" suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli F.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)