Dini nikahlı eşinin saldırısına uğradı!

Bolu'da yaya olarak baba evine giden bir çocuk annesi Sevgi Ö. dini nikahlı eşi Recai B.'nin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Saçmaların arkasındaki ağaca isabet etmesiyle kılpayı kurtulan Sevgi Ö., saldırının ardından telefon açtığı adama, "Bak senin ölmen de benim ölmem de çocuğumuzun yararına olmaz. Beni bu şekilde kazanamazsın." diyerek teslim olmaya ikna etmeye çalıştı. Olay yerinden kaçan Recai B. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.

YAŞAM 11.12.2019, 00:28
Dini nikahlı eşinin saldırısına uğradı!

Olay, 20.30 sularında meydana geldi. Bartın'da oturan Recai B. ile dinî nikah yaparak birlikte yaşayan ve bu beraberlikten bir çocukları bulunan Sevgi Ö., bir süre önce gördüğü şiddet nedeniyle çocuğuyla birlikte Bolu'daki baba ocağına döndü. Nikahsız eşinin geri dönme çağrılarına olumlu yanıt alamayan Recai B. Bolu'ya gelerek genç kadını otomobiliyle takip etmeye başladı. Karanlık bir sokakta otomobiliyle yanına yaklaşan Recai B., Sevgi Ö.'ye pompalı tüfekle 3 el ateş etti.

Saçmalar ağaca gitti, kadın ölümden döndü

Saldırı esnasında tüfekten çıkan saçmalar Sevgi Ö.'nün birkaç metre arkasındaki ağaca isabet etti. Genç kadın mucize eseri ölümden dönerken, Recai B. ise otomobille olay yerinden uzaklaştı. Saldırının ardından büyük korku ve panik yaşayan Sevgi Ö. çevredeki vatandaşlarca sakinleştirildi.

"Senin ölmen de benim ölmem de çocuğumuzun yararına olmaz"

Recai B.'yi telefonla arayan genç kadın, saldırganın teslim olması için ısrar etti.

Sevgi Ö. telefonda "Bak senin ölmen de benim ölmem de çocuğumuzun yararına olmaz. Zararına olur. Gel konuşalım. Ben de sana güvenmiyorum ama yapacak bir şey yok. İdare edeceğiz. Oturacağız, konuşacağız. Sen ne yapmak istiyorsun. Öldürmek istiyorsan öldür. Ne yapmak istiyorsun. Beni bu şekilde kazanamazsın. Gel konuşalım diyorum." şeklinde konuştu.

Olayın hemen sonrasında geniş çaplı çalışma başlatan polis, kısa süre içerisinde Recai B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)