Dilenerek biriktirdiği paraları sayıp tekrar dilenmeye devam etti

Antalya’da insanların dini duygularını istismar ederek onlardan topladığı paraları sayan dilencinin o anları cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

YAŞAM 16.04.2021, 17:51 18.04.2021, 10:02
Dilenerek biriktirdiği paraları sayıp tekrar dilenmeye devam etti

Kameralara yansıyan görüntülerde insanlardan topladığı döviz ve paraları sayan dilencinin Kaleiçi’ne giderek kaldırımlara yatıp yeniden dilenmeye başlamadığı da görülüyor.

Görüntülendiğini fark edip uzaklaştı

Antalya’nın Kaleiçi bölgesinde yaralı ve iki bacağı şiş dilenciyi gören kimi turistlerin, dilencinin yakınından geçmemek için yollarını değiştirdikleri gözlendi.

4 senedir Antalya’nın işlek caddelerinde dilencilik yaparak insanlardan para toplayan S.K. adlı dilenci, topladığı paraları bir markete girip saymaya başladı. Paraları saydıktan sonra tekrar gidip kaldırıma uzanarak insanların dini duygularını istismara kalkışan S.K’yı görenler sürekli yollarını değiştirmek durumunda kaldı. Ancak bazılarının ise kaldırıma uzanan dilenciye inanarak yine de para verdikleri görüldü.

Olduğu yerde saatlerce dilenmeye devam eden S.K., görüntülediğini fark edince hemen bölgeden uzaklaşıp başka bir yöne gitti.

Yorumlar (0)