DHMİ'den personel alımı duyurusu: İşte şartlar

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, 20 asistan ve 40 stajyer hava trafik kontrolörü alacak. İşte DHMİ'nin personel alımıyla ilgili detaylar...

YAŞAM 13.11.2022, 09:58 14.11.2022, 09:43 Hakan Öksüz
DHMİ'den personel alımı duyurusu: İşte şartlar

ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 70 puan alan adaylar, işe alım duyurularını takip ediyor. Personel alım ilanına çıkan kurumlardan biri de Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü oldu. DHMİ'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanı, 18 Eylül 2022'de yapılan KPSS'ye giren adayları ilgilendiriyor.

Kaç personel alınacak?

Aktarılan bilgilere göre bu yıl düzenlenen sınavda KPSSP3 puan türünden 70 ya da üzerinde puan alan kişiler, DHMİ'nin taşra pozisyonları için başvuru yapabilecek. 20 asistan ve 40 stajyer hava trafik kontrolörünü istihdam edecek olan DHMİ, bunun için başvuran adayları sınava tabi tutacak.

Başvurular ne zaman?

Duyurulan pozisyon sayısının 10 katı kadar kişi, DHMİ tarafından düzenlenen yazılı ya da bilgisayar destekli sınava girmeye hak kazanacak. Edinilen bilgilere göre adaylar, 14 Kasım ila 4 Aralık tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek. Başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. Sınava dair detaylar, www.dhmi.gov.tr internet sitesinden duyurulacak.

DHMİ'nin personel alımına ilişkin ilanın tam metni

Yorumlar (0)