Dernekteki sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü: Ölü ve yaralılar var

Çorum Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği’nde, iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüşürken, yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır bir şekilde yaralandı.

YAŞAM 27.10.2021, 07:36 27.10.2021, 14:01
Dernekteki sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü: Ölü ve yaralılar var

Çorum’da bir dernekte meydana gelen silahlı çatışma sonucunda 2 kişinin ağır yaralandığı ve 2 kişinin de hayatını kaybettiği açıklandı.

2 ölü, 2 yaralı

Olay, Çorum’un Yavruturna mahallesinde yaşandı. Bilgilere göre, Esnafevler 1. Sokak üzerinde bulunan Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği’nde, henüz bilinmeyen bir sebeple  iki grup arasında  çıkan tartışma kısa süre içinde silahlı kavgaya dönüştü. 

Dernekten gelen silah sesleri üzerine vatandaşlar polise ihbar etti. İhbar üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. 

Silahlı kavga sonucunda dernekte bulunan Cihan Kanbur, olay yerinde hayatını kaybederken, 16 yaşındaki Semih Özçelik, 39 yaşındaki Kadir Özlem ve 31 yaşındaki Muhammed Yücel ağır bir şekilde yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile şehirdeki özel bir hastaneye sevk edildi. 

Soruşturma sürüyor

Kaldırıldığı hastanede doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden bir diğer kişi ise Semih Özçelik oldu. Diğer 2 yaralının durumlarının ağır olduğu bildirildi. 

Cumhuriyet savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemeden sonra otopsi için Kanbur’un cenazesi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)