Depremzedelerin battaniyelerini evlerine götürdüler!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından evleri tamamen yıkılan veya ağır hasara uğrayan kişilere battaniye yardımı yapıldı. İki kadının, depremzedelere gönderilen battaniyeleri alarak sağlam durumda olan evlerine götürdükleri fark edildi. 

YAŞAM 03.11.2020, 10:20 03.11.2020, 10:24
Depremzedelerin battaniyelerini evlerine götürdüler!

İzmir'de 30 Ekim Cuma günü gerçekleşen ve 100'den fazla kişinin yaşamını yitirmesine neden olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından özellikle Bayraklı ve Bornova ilçesinde bulunan bazı binalar tamamen yıkılırken, bazı binalar da ağır hasara uğradı.

Evleri tamamen yıkılan ya da ağır hasara uğrayan vatandaşlar ise kendileri için kurulan çadırlarda kalmaya başladı. Arama-kurtarma faaliyetlerinin hız kesmeden devam ettiği İzmir'e gıda ve battaniye gibi önemli yardım malzemeleri gönderiliyor. 

Depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerinden ihtiyaç sahibi olmayan vicdansız insanların da faydalandıkları görülüyor.

Battaniyeleri ve gıdaları evlerine götürdüler

İzmir'de iki kadının, çadırlarda kalan insanlar için gönderilen yardım malzemelerinden aldıkları ve sapasağlam durumda olan evlerine götürdükleri fark edildi. Başka bir vatandaş, o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı.

Söz konusu vatandaşın, battaniye ve gıdaları evlerine götüren iki kadına uyarıda bulunduğunu ancak söz konusu kadınların hiçbir şekilde umursamadıkları görüldü.

"Evimiz hasarlı" diyerek yalan söylediler

O anları kayıt altına alan vatandaşın, kadınlara "Evleriniz hasara uğradı mı?" diye sorduğu, kadınların da pişkin pişkin "Evet" yanıtı verdikleri fark edildi. 

Hakaret etmeye başladı 

Battaniye ve gıdaların depremzedeler için gönderildiğini hatırlatan vatandaşa iyice sinirlenen kadınlardan birinin, "Aptal" diyerek hakaret etmeye başladığı görüldü. 

Bunun üzerine söz konusu vatandaş, yardımları sapasağlam durumdaki evlerine götüren kadınların, kendisine değil Allah'a hesap vereceklerini söyledi. 

Yorumlar (0)