Depremde bilgisayar başından kıpırdamayanlar...

Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde Diyarbakır da sallandı. Diyarbakırlılar sokaklara dökülürken 112 Acil Servis Komuta Merkezi çalışanları kendi hayatlarını hiçe sayıp başkalarının hayatlarını kurtarmaya devam ettiler. Diyarbakır 112 çalışanlarının deprem anında koltuklarından bile kalkmadıkları ve görev yerlerini terk etmedikleri görüldü.

YAŞAM 29.01.2020, 12:41
Depremde bilgisayar başından kıpırdamayanlar...

Elazığ'da meydana gelen ve Diyarbakır’da da hissedilen 6.8 büyüklüğündeki deprem sırasında Diyarbakır 112 Acil Servis Komuta Merkezi çalışanlarının yerlerinden hiç hareket etmeden soğukkanlı bir şekilde gelen çağrılara cevap vermesi takdir topladı. O anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Geçtiğimiz cuma günü merkez üssü Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki birçok ilde hissedildi.

Depremin en çok hissedildiği şehirlerin başında gelen Diyarbakır'da 112 Acil Servis Komuta Merkezi personelinin, depreme yakalanmalarına rağmen soğukkanlılıklarını koruyup yerlerinden kalkmadıkları ve kendi hayatlarını hiçe sayarak görevlerine devam ettikleri görüldü.

Deprem anında görevleri başında kalan sağlık çalışanları, vatandaşlardan gelen ihbarlara cevap vermeyi sürdürdü.

Deprem dolayısıyla elektriklerin kesildiği, masa, sandalye ve dolapların sallandığı, görevlilerin soğukkanlılıklarını koruyarak yerlerinden kalkmayıp vatandaşlardan gelen çağrılara yanıt verdiği görülüyor.

Yorumlar (0)