Deprem bölgesinde korkunç iddia

Tekirdağ Valiliği, afet bölgesindeki yardım malzemelerini Tekirdağ'da yer alan evine getirdiği öne sürülen emniyet personelinin açığa alındığını duyurdu.

YAŞAM 05.03.2023, 19:35
Deprem bölgesinde korkunç iddia

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, 6 Şubat 2023'te meydana gelen iki büyük depremin akabinde Kahramanmaraş'ta görev yapan bir emniyet personelinin, deprem bölgesinden geri dönerken afetzedeler için gönderilen birtakım yardım malzemelerini beraberinde Tekirdağ'a getirerek evinde bulundurduğuna ilişkin ihbarlarda bulunulması üzerine idari tahkikat başlatıldığı kaydedildi.



Valilikten açıklama

Bahse konu açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlgili emniyet personeli hakkında idari tahkikat başlatılmış ve açığa alınmıştır. Ardından ivedilikle Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen emniyet personeli, mahkemeye çıkarılmış ve adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştır. Fakat bu karara Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında itiraz edilmiştir. Hadise, emniyet ve valilik tarafından yakından izlenmektedir. Devletimiz, şu ana değin olduğu gibi bundan böyle de tüm kurumlarıyla suç işleyenlerin üzerine kararlı bir şekilde gitmeyi sürdürecektir."

Yorumlar (0)