Denizli’de yer altından garip sesler duyuldu! Sebebi şoke etti

Denizli'de yolda yürürken yer altından garip sesler duyan bir vatandaş ekiplere haber verdi. Yolda derin bir çukur açan ekipler, kanalizasyon borularındaki betonu kırınca karşı karşıya kaldıkları görüntü karşısında şok oldu. Sıkıştığı alanda bitkin bir hale gelen köpek, ekiplerin yardımıyla kurtuldu.

YAŞAM 15.08.2022, 16:52 16.08.2022, 09:26
Denizli’de yer altından garip sesler duyuldu! Sebebi şoke etti

Denizli'de meydana gelen hadise şaşkınlık yarattı. İlçe Acıpayam’a bağlı Akalan Mahallesi'nde sokakta yürüdüğü sırada yerin altından değişik sesler işiten bir vatandaş, sesin neden geldiğini anlamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne belirdi. İhbar sonrasında bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi. Olay yerine ulaşan ekipler, seslerin çoğaldığını duyunca çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Beton borular kırıldı, manzara şaşırttı

Getirdikleri ekipmanlar ile yolda yer alan beton blokları çıkartan itfaiye ekipleri, toprağı kaldırarak yolda derin bir çukur meydana getirdi. Kanalizasyon hattında bulunan beton boruda seslerin fazlalaştığını fark eden ekipler, betonu kırdığında ise bir köpek ile karşılaştı.

Ölmek üzereyken kurtarıldı

Beton boruya sıkışan bir köpeği neredeyse hayatını kaybetmek üzere olduğunu fark eden ekipler, hızlı bir şekilde bitkin düşen hayvana müdahalede bulundu. Kısa bir süre içerisinde sonra sıkıştığı alandan çıkarılan köpek, o an ki korkusuyla kendisini dışarıya attı.

İtfaiye personellerince karnı doyurulan köpek, ardından yaşam bölgesine bırakıldı.

Yorumlar (1)
Malatyali 2 yıl önce
Allah Allah nasıl oraya girmiş aklım ermiyor Allah razı olsun herkesten