Denizli’de uzman çavuştan doktora şiddet: Silah konuştu

Denizli’de görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Naim Ünsal, silahlı saldırıya uğradı. Dr. Naim Ünsal, saldırı sonrasında hayatını kaybetti. Katil zanlısının ise eski bir uzman çavuş olan ve aynı zamanda Ünsal’ın atlarına bakıcılık yapan M.A. olduğu öğrenildi. 

YAŞAM 08.04.2022, 16:51
Denizli’de uzman çavuştan doktora şiddet: Silah konuştu

Acıpayam Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı unvanıyla görev yapan Dr. Naim Ünsal, silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ünsal cinayetinde ilk olarak, doktorun atlarının bakıcılığını yapan seyis gözaltına alındı. Seyis M.A., ilk ifadesinde suçunu itiraf etti.

Uzman çavuş, doktoru öldürdü

Emniyetteki ifadesi öğrenilen, eski bir uzman çavuş olan ve aynı zamanda seyislik yapan M.A., Dr. Ünsal ile arasında alacak verecek meselesi olduğunu ve bir süredir sorun yaşadıklarını ifade etti. Bunun üzerine Yukarıçamlık Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde bulunan cinayet mahallinde daha derin araştırmalar yapıldı. Yapılan incelemelerde M.A.’nın ateş eder etmez Dr. Ünsal’ın yere yığılıp hayatını kaybettiği belirlendi. 

Katil zanlısı kısa sürede yakalandı

Öldürülen Dr. Naim Ünsal’ın cenazesi, görev yaptığı Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yeri yakınında bulunan ilçe jandarma komutanlığı ekipleri ise M.A.’yı cinayet mahalli yakınlarında kıskıvrak yakalayarak polis ekiplerine teslim etti. M.A.’nın, olay yeri yakınlarında bulunan bir at çiftliğinde görev yaptığı ifade edildi.



Başarılı operasyonları ile tanınıyordu

Öldürülen Dr. Naim Ünsal, doğuştan vajina eksikliği yaşayan kadınlara rahim ağzı ve vajina yaptığı operasyonları ile Türkiye ve dünya çapında tanınan bir doktordu. Başarılı operasyonlarıyla pek çok kadının yüzünü güldürmüştü. Aynı zamanda Ünsal atlara olan sevgisiyle de biliniyor. Kendisi bir süre, Konya Atlı Okçuluk Grubu’nda da çalışmalar yapmıştı.

Olayın ayrıntıları ortaya çıktı

Öğle saatlerinde yaşanan olayın ayrıntıları güvenlik kameraları ve M.A.’nın ifadesi sayesinde ortaya çıktı. Çamlık’ta bir bahçeye, ahıra ve ahırda birkaç ata sahip olan Dr. Ünsal, atlarıyla ilgilenmesi için M.A. ile anlaşmıştı. Dün gece ise atlardan biri, gizemli şekilde ortadan kayboldu. Bu sabah saatlerinde bahçeye giden Ünsal, atlardan birinin olmaması sebebiyle M.A. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken M.A., ahırdan ayrıldı. Askerlik şubesi yakınlarına kadar gelen M.A., Dr. Ünsal tarafından takip edildi. 

Araçtan indirip dövmüş

Dr. Naim Ünsal, aracına binerek uzaklaşmak isteyen M.A.’yı araçtan indirerek dövdü. M.A., aldığı darbeler sebebiyle yere düştü. Bu sırada Dr. Ünsal’ın ayağına ateş etti. Ardından ayağa kalkan M.A., doktorun bedenine 9 el daha ateş etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)