Denizli’de trafik magandası, kendisini uyaran kişiye 16 el ateş etti 

Denizli’de bir trafik magandası, makas atarak ilerlerken, bir diğer sürücü tarafından uyarıldı. Uyarılma üzerine sinirlenen kişi, diğer aracı durdurarak kendisini uyaran kişiye ateş etmeye başladı. 16 el ateş edilen araçtaki kadın, boynundan yaralanırken henüz 2 gün önce evlendiği öğrenildi. 

YAŞAM 19.06.2021, 10:44
Denizli’de trafik magandası, kendisini uyaran kişiye 16 el ateş etti 

Denizli Pamukkale’de gerçekleşen olayda, Fevzi Çakmak Bulvarı’nda ilerleyen 35 AGB 534 plakalı aracın sürücüsü İbrahim T., makas ata ata ilerliyordu. Bunun üzerine, aynı bulvarda seyir halinde olan 20 BJK 49 plakalı aracın sahibi Önder K., sürücüyü uyardı. 

Uyarı karşısında sinirlenen İbrahim T., kendisini uyaran kişi ile yol boyunca kavga etmeye başladı. Sözlü olarak bir süre devam eden tartışma sonucunda İbrahim T., diğer aracın sürücüsüne arabasını durdurmasını söyledi. Araç durduğunda kendi aracından inen İbrahim T. ise silahına sarılarak kendisini uyaran kişiye ateş etmeye başladı. 



Çevredekilere aldırış etmeden 16 el ateş etti 

Çevredeki araçlara ve yayalara aldırış etmeden 16 el ateş eden trafik magandası, aracına binerek hızla uzaklaştı. 16 kurşundan birinin araçta bulunan Eda G.Ü.’ye isabet ettiği öğrenildi. Henüz 2 gün önce evlenen kadına Önder K. ve çevredeki vatandaşlar yardım etti. Boynundan yaralanacak kısa sürede kanlar içinde kalan kadın, acilen hastaneye kaldırıldı. 

Hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken bölgeye gelen polis ekipleri de kaçan İbrahim T.’yi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor. 

Yorumlar (0)