Denizli’de bir yaya kendisine yol vermeyen sürücüyü tek yumrukla yere serdi

Denizli’de meydana gelen olayda kendisine yaya geçidinde yol vermediği için sinirlenen yaya sürücüye bağırmaya başladı. Sürücünün de karşılık vermesi üzerine ikili arasında kavga çıktı. Yayadan aldığı yumrukla yere yığılan sürücü hastanelik olurken olaya karışan yaya ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

YAŞAM 22.04.2022, 15:29 23.04.2022, 12:07
Denizli’de bir yaya kendisine yol vermeyen sürücüyü tek yumrukla yere serdi

Denizli’de meydana gelen olayda Hastane Caddesi üzerinde yer alan yaya geçidinde ilerleyen bir yaya bir otomobilin kendisine yol vermemesi üzerine öfkesine hakim olamadı. Bir anda sinirlenen şahıs sürücüye bağırmaya başladı. Sürücünün de karşılık vermesi ile birlikte bir anda gergin anlar yaşanmaya başladı. Sinirlerin iyice gerildiği anlarda sürücü arabasından inip yayanın yanına gidince itişmeler yaşanmaya başladı. Birbirlerine tekme ve tokatlarla vurmaya çalışan sürücü ve yayayı olay yerinde olan vatandaşlar ayırmaya çalıştı.

Vatandaşlar ayıramayınca güvenlik güçleri müdahale etti

Araya giren vatandaşların müdahalelerinden kurtulan yaya sürücünün yanına koşarak sürücüye yumruk attı. Aldığı yumrukla yere düşen sürücü neye uğradığını şaşırdı. Sürücü ve yaya arasındaki kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaşın da yere düştüğü görüldü. Kavgayı ayıramayan vatandaşlar güvenlik görevlilerinden destek aldı.

Sürücü hastanelik oldu

Aldığı yumruk sonrasında yere yığılan sürücü sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın kontrol altına alınmasının ardından sürücüyü hastanelik eden yaya ifadesi alınması için güvenlik güçleri tarafından karakola götürüldü.

Yorumlar (1)
Murat 2 yıl önce
helal gurbetciye..iyi indirdi magandayi