Denizli'deki korkunç kaza, bir bebeği hayattan kopardı!

Denizli-Antalya istikametinde seyreden ve lastiğinin patlamasıyla karşı şeride savrulan otomobilin neden olduğu kaza, bir bebeği hayattan kopardı. Diğer yaralılardan 8'inin durumunun iyi olduğu, 1 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

YAŞAM 25.09.2022, 09:14 26.09.2022, 09:57 Hakan Öksüz
Denizli'deki korkunç kaza, bir bebeği hayattan kopardı!

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde yaşanan korkunç kazada 1 bebek yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralı olarak kurtuldu. Korkunç kaza, bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre Denizli-Antalya istikametinde seyreden Erkan Ramazan Ö. yönetimindeki otomobilin lastiği, yolda giderken patladı. Lastiğin patlamasıyla birlikte ters şeride savrulan otomobil, Mahmut Ü.'nün kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Araçta sıkışan yolcuları itfaiye kurtardı

Kafa kafaya çarpışan iki araç, yolun kenarına savruldu. Trafikteki vatandaşların ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüleri kurtardı. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. İki sürücü ile birlikte kaza yapan araçlarda bulunan Metehan D., Yeter. D, Ümmü Gülsüm Ü., Öykü Ü., Dilek .Ü., Sinan Ü. ve Hatice Ü. isimli yolcular, çevredeki hastanelere sevk edildi.

İki buçuk yaşındaki bebek kurtarılamadı

Kaza nedeniyle iki otomobilde de maddi hasar oluştu. Kaza bölgesine gelen çekici, iki aracı da yoldan çekerek trafik güvenliğini sağladı. Yolculardan biri olan ve hastanede tedavi altına alınan iki buçuk yaşındaki Öykü Ünlü'den acı haber geldi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan minik bebek, hayata gözlerini yumdu. Diğer yaralılardan 8'inin durumunun iyi olduğu, 1 kişinin ise hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Yorumlar (0)