Denizli'deki fabrika yangını kontrol altında

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesindeki bir kimya fabrikasında meydana gelen yangın kontrol altına alındı.

YAŞAM 28.11.2022, 15:24 28.11.2022, 22:28 Hakan Öksüz
Denizli'deki fabrika yangını kontrol altında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasını alevler sardı. İlçeye bağlı Kale Mahallesi'nde yer alan kimya fabrikasında gres yağı, madeni yağ ve aerosol sprey gibi malzemelerin üretildiği kaydedildi. Fabrikada başlayan yangının sebebi netlik kazanmadı.

Alevlerin fabrikayı sarması paniğe neden oldu. Bölgeye gönderilen çok sayıdaki itfaiye ekibi, alevleri kontrol altına aldı. Fabrikada çalışan personelleri tahliye eden ekipler, yangına köpükle müdahale etti.

Fabrikadan patlama sesleri geldi

Yangın nedeniyle yükselen duman, kentin diğer bölgelerinden görülebildi. Alevlerin sardığı fabrikadan gelen patlama sesleri, bölgeye yakın yerlerden duyuldu. İtfaiye ekipleri, yangının çevreye sıçramaması için yoğun mücadele verdi. Fabrikanın etrafında güvenlik çemberi oluşturan polis ekipleri, bölgeye girişleri durdurdu.

Çevredeki fabrikalar boşaltıldı

Edinilen bilgilere göre yangın nedeniyle yaralanan bulunmuyor. AFAD ve UMKE ekipleri de önlem amaçlı yangın bölgesine sevk edildi. Yangına ilişkin açıklamada bulunan Denizli Valiliği, "Yangın kontrol altında. Yaralı ya da can kaybı yok. Yangının meydana geldiği bölgede bulunan fabrikalar, önlem amaçlı tahliye edildi." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)