Denizli'de yeraltından gelen korkunç sesler, mahalleliyi uykusuz bıraktı

Denizli’ye bağlı Merkezefendi ilçesinde 3 gece evvel birdenbire ortaya çıkan ve saatlerce süren garip sesler, mahalleliyi uykusundan etti. Yeraltından gelen patlama ve balyoz sesleri sebebi ile rahatça uyku uyuyamayan yurttaşlar, seslerin kaynağının tespit edilmesi için yardım talebinde bulundu.

YAŞAM 24.03.2021, 22:55 25.03.2021, 13:25
Denizli'de yeraltından gelen korkunç sesler, mahalleliyi uykusuz bıraktı

Merkezefendi ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde bulunan Çiğdem Caddesi'nde yaklaşık olarak 3 gündür gece belli saatlerde meydana gelen balyoz, patlama ve çeşitli sesler, mahalle sakinlerini korkutmaya başladı. Geceleri rahat uyku uyuyamayan yurttaşlar, sesler ilk gelmeye başladığında ihbarda bulundu. AFAD, güvenlik ve belediye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Yurttaşlar, seslerin asfalt üstünde hissedilmesi ve evlerinde meydana gelen seslerden dolayı geceleri sürekli olarak uykudan uyandıklarını belirtti. 

Mahalle sakinlerinin deprem korkusu

Yardım isteği üzerine olay mahalline gelen belediye ve AFAD ekipleri, seslerin net bir biçimde duyulduğu caddenin ayrı noktalarında özel araçlarla dinleme gerçekleştirdi. Bölgede ilk kez duyulan seslerin ardından yer altında oluşan boşlukların birleşmesi veya kaçak kazı gerçekleştiği yönünde bazı tahminler ortaya atıldı. Kaynağı belli olmayan seslerin olası bir depremin önceden habercisi olabileceği dedikodularının kulaktan kulağa yayılması sebebi ile yurttaşların korkusu katlanarak devam ediyor.







Yorumlar (1)
Veysel 3 yıl önce
Abi o yerin altında kazı yapiyolar bence