Denizli'de yangın: 3 ölü

Denizli’ye bağlı Honaz ilçesinde kapalı vaziyette olan restoranın bekçisi, sobayı tutuşturmak isterken patlama yaşandı. Alevlerin her yanı sardığı restorandan dışarı çıkamayan bekçi ve İran uyruklu oldukları öğrenilen 2 kadın yaşamını yitirdi.

YAŞAM 25.02.2021, 23:42 27.02.2021, 14:00
Denizli'de yangın: 3 ölü

Feci olay, Honaz Dağı Mili Parkı girişinde bulunan S.K adlı şahsın işlettiği tek katlı bir restoranda yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, salgın kısıtlamalarından dolayı kapalı vaziyette olan işletmede görevli bekçi Ahmet Dedeşin, beraberinde bulunan İran uyruklu 2 kadın ve 1 erkekle birlikte ısınmak maksadıyla sobayı yakmak istedi. Sobaya tutuşturmak maksadıyla kullandığı yanıcı maddenin bir anda parlaması neticesinde büyük bir patlama meydana geldi. Restoranı saran alevlerin arasından dışarı çıkamayan bekçi Ahmet Dedeşin ve yabancı uyruklu 2 kadın, yanarak korkunç şekilde can verdi.



Sağ kurtulunca ihbarda bulundu

Patlama anında dışarı çıkmayı başararak ölümün eşiğinden dönen dördüncü kişi, itfaiye ve güvenlik güçlerini arayarak yardım talep etti. İhbar üzerine olay mahalline gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürme faaliyetleri sürüyor.





Yorumlar (1)
Misafir 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Çok acı...Sehitlik mertebesi versin Rabbim.