Denizli'de skandal: Çöpte Atatürk posterleri bulundu

Denizli'de bir ilköğretim okulunun yakınında çöpte bulunan Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosu ile ilgili soruşturma çerçevesinde okulun müdürünün görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu.

YAŞAM 27.04.2021, 20:54 28.04.2021, 14:14
Denizli'de skandal: Çöpte Atatürk posterleri bulundu

Kentteki Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu yakınlarında çöpte bulunan Mustafa Kemal Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosu skandalı ardından valilikten açıklama geldi. 

İnceleme başlatıldı

Denizli Valiliği tarafından gerçekleştirilen açıklamada, basın organlarında bir ilkokul yakınındaki çöpe Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosunun atılmış olduğuna ilişkin haberler yer aldığı dile getirildi.

Konu ile ilgili olarak Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından derhal inceleme başlatıldığının belirtildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Görevden alındı"

"Bazı basın-yayın organlarında Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu yakınında Mustafa Kemal Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosunun çöpe atılmasına ilişkin çıkan haberlere istinaden söz konusu okulun müdürü R.Ö. görevden uzaklaştırılmış, konunun açıklığa kavuşturulması adına geniş çaplı inceleme başlatılmıştır."

Yorumlar (0)