Denizli'de komşusunu polisin gözü önünde öldürdü

Denizli'de akşam saatlerinde dikiş makinesi çalıştırdığı için komşusu tarafından uyarılan şahıs, önce polis merkezine gidip komşusundan şikayetçi oldu, ardından bıçaklayarak öldürdü. İki aile arasında meydana gelen kavgada yaralanan anne, bıçaklanan oğlunun başında gözyaşı döktü.

YAŞAM 10.08.2021, 19:42 12.08.2021, 10:23
Denizli'de komşusunu polisin gözü önünde öldürdü

Korkunç olay, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi üzerinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, akşam saatlerinde evinde dikiş makinesi çalıştıran Osman Kaya, gürültüden rahatsız olan komşusu Ümit Çetin (35) tarafından uyarıldı. Daha sonra iki komşu arasında tartışma yaşandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen emniyet güçleri, komşusundan şikayetçi olacağını beyan eden Osman Kaya'yı ifadesini almak üzere karakola götürdü. Osman Kaya’nın şikayetçi ve davacı olması üzerine emniyet güçleri bu defa şikayet edilen taraf olan Ümit Çetin'i ifade işlemleri için polis merkezine götürmek üzere bölgeye gitti.

Oğluyla birlikte komşusuna saldırdı

Emniyet güçleri, Ümit Çetin’i evden çıkarıp ekip aracına götüreceği sırada polis merkezinde komşusundan şikayetçi olan Osman Kaya ve oğlu Ali Kaya, Ümit Çetin'in üzerine bıçaklarla saldırdı. Kısa süre içerisinde arbedeye dönüşen kavgaya, her iki aileden yaklaşık olarak 15 kişi dahil oldu. Kavganın büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda takviye emniyet mensubu sevk edildi.

Baba ve oğlu gözaltına alındı

Her iki grubun birbirlerine sopa ve bıçaklarla saldırdığı kavgada vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanan Ümit Çetin, kanlar içerisinde yere yığıldı. Havaya ateş ederek kavganın daha fazla büyümesini önleyen emniyet güçleri, arbedeye karışan iki grubu güçlükle dağıttı. İki çocuk babası Ümit Çetin'i bıçaklayan Osman Kaya ve oğlu Ali Kaya gözaltına alındı.

Oğlunun başından gözyaşı döktü

Kendisi de yaralan anne Ayten Çetin, yaralı oğlunun başında gözyaşları döktü. Kendi can acısına aldırmadan evladı için gözyaşı döken annenin çığlıkları sokağı inletti. Bölgeye yönlendirilen sağlık personelleri, yerde yatan Ümit Çetin'in kalbinin durduğunu tespit etti. Yapılan kalp masajı ile yaşama döndürülen Ümit Çetin, ambulansla alınıp hastaneye sevk edildiği esnada aşırı kan kaybı sebebi ile yolda yaşamını yitirdi.

Öfkeli ve acılı ailenin karşı tarafa saldırma olasılığına karşı geniş güvenlik önlemleri alındı. Hastane önünde bekleyen aile, sinir krizi geçirdi. 

Osman Kaya'nın dikiş makinesi sesinden dolayı daha evvel birçok defa mahalleli tarafından uyarıldığı belirtildi.





Yorumlar (0)