Denizli'de kadın cinayeti

Denizli’de erkek arkadaşının kaldığı apartta cansız bedeni bulunan Şebnem Şirin’in, ayrılma sürecinde olduğu erkek arkadaşınca boğazı kesilerek katledildiği ortaya çıktı.

YAŞAM 27.10.2021, 20:22 27.10.2021, 21:17
Denizli'de kadın cinayeti

Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi'nde bulunan bir apartta yaşanan korkunç olayda, 25 yaşındaki genç kadının, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı’nın kaldığı dairede cansız bedeni bulundu. Olayın akabinde aracına binerek uzaklaşan cinayet şüphelisi Zıbıncı, emniyet güçlerince şehir merkezinde gözaltına alındı. Olayın akabinde ifade veren bir görgü tanığı ise şüphelinin sırtından yaralanmış bir şekilde binadan ayrıldığı öne sürüldü.

Boğazını kesmiş

Cansız bedeni morga kaldırılan talihsiz kadının otopsisinde, Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek katledildiği anlaşıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Zıbıncı'nın bedeninde ise herhangi bir yaraya rastlanmadı.

Sık sık tartıştıkları öğrenildi

Bir süredir birliktelik yaşan Zıbıncı ve Şirin’in sık sık aynı apart dairesinde tartıştıkları, ayrılık sürecinde olan çiftin dün akşam saatlerinde son defa görüşmek üzere buluştukları belirtildi.





Yorumlar (0)