Denizli'de iş adamına bombalı suikast girişimi!

İş adamı otomobilindeki bombalı düzeneği son anda fark etti. Otomobilde bulunan elektronik düzeneği bomba imha uzmanları söktü.

YAŞAM 28.02.2020, 15:09 28.02.2020, 17:12
Denizli'de iş adamına bombalı suikast girişimi!

Denizli ilinin Çivril ilçesinde sabah uyandığında otomobilinin ön kısmında elektronik bir düzenek olduğunu fark eden iş adamı, 155'i arayarak polisten yardım istedi. Elektronik düzenek ise ihbar üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından yerinden büyük bir dikkatle söküldü.

Alınan bilgilere göre, olay Denizli ilinin Çivril ilçesi İsmet İnönü Bulvarı'nda meydana geldi. Şehir dışından bir iş görüşmesi için ilçeye geldiği öğrenilen 47 yaşındaki Ali İ. isimli iş adamı, sabah kaldığı otelin önüne park ettiği 34 CIM 062 plakalı otomobiline binecekken aracın ön bölümü ile ön lastikleri arasında kabloları fark etti. Dikkatlice bakan iş adamı, kabloların bir elektronik düzeneğe gittiğini gördü.

Hemen 155'i arayan iş adamı Ali İ. polisten yardım istedi. İstenen yardım üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeye bomba imha uzmanı çağırdı. Otel önüne gelen bomba imha uzmanları araçtaki elektronik düzeneği titizlikle çıkararak incelemeye aldı. Düzeneğin patlayıcı olup olmadığı konusunda ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Bulvar ulaşıma kapatıldı

Bomba imha uzmanlarının araç üzerinde çalışma yaptığı sırada otelin bulunduğu bulvar araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Çevre esnafı da otel etrafından uzaklaştırıldı.

Olayın ardından aracın sahibi iş adamı Ali İ. ise ifadesi alınmak üzere Çivril Polis Merkezine götürüldü.

Polis tarafından başlatılan soruşturma ve inceleme çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar (0)