Denizli'de dehşet: Aldatma şüphesine EYP'li tuzak

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde eşi ile ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü kişinin aracına el yapımı patlayıcı yerleştiren şüpheli şahıs gözaltına alındı.

YAŞAM 06.01.2022, 18:54 07.01.2022, 15:05
Denizli'de dehşet: Aldatma şüphesine EYP'li tuzak

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Asmalıevler Mahallesi üzerinde apart işletmeciliği yapan M.A. adlı şahıs, aracının sol arka çamurluğunun içerisinde beyaz bir poşet olduğunu gördü.

M.A.'nın çıkarmak için çektiği poşetin içerisinden yere bir cep telefonu düştü. Durumdan şüphelenen M.A, durumu emniyet güçlerine bildirdi.

Olay mahalline intikal eden emniyet güçleri, poşetin içerisinde el yapımı patlayıcı olduğunu belirledi.

Bomba imha ekibi, EYP'yi kontrollü bir şekilde patlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri de patlayıcı ve araç üzerinde parmak izi taraması gerçekleştirdi.

İtiraf etti

Sürdürülen soruşturma çerçevesinde Zeytinköy Mahallesi'nde ikamet eden mevsimlik orman işçisi H.D. (43) yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahsın evinde gerçekleştirilen aramada, EYP yapımında kullanılan malzemeler bulundu.

Polise verdiği ifadesinde boşanma aşamasında olduğunu, apartta görev yapan eşinin, patronu M.A. ile ilişkisi olduğunu öne süren H.D, her şeyi itiraf etti.

İnternet adreslerinden öğrenerek hazırladığı EYP'yi 3 gün evvel M.A'nın aracına yerleştirdiğini söyleyen H.D, patlatmak için eşi ile patronunun aynı anda araca binmesini beklediğini, bu olmayınca da uzaktan kumandayı çöpe attığını dile getirdiği belirtildi.

Diğer yandan, birkaç gün boyunca patlayıcı yerleştirilmiş araçla gezen M.A, büyük bir şok yaşadı. M.A, güvenlik gerekçeleriyle kent dışına çıkarıldı. 







Yorumlar (0)