Denizli'de cinayet: Ev arkadaşını öldürüp intihar etti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, ev arkadaşlarının tartışması cinayetle sonuçlandı. Ev arkadaşına silahla ateş edip öldüren kişi, daha sonra aynı silahla intihar etti.

YAŞAM 26.08.2021, 10:49 27.08.2021, 09:05
Denizli'de cinayet: Ev arkadaşını öldürüp intihar etti

Denizli Pamukkale’de ev arkadaşını silahla ile öldüren kişi, intihar etti.

Önce ev arkadaşını öldürdü ardından intihar etti

İddiaya göre Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde bir evden silah seslerinin gelmesi üzerine vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Sağlık ve polis ekipleri, olay yerine sevk edildikten sonra kapının açılmaması sebebiyle itfaiye desteğiyle girdikleri dairede 29 yaşındaki Ömer Erbay ile 33 yaşındaki Okan Oruç’u yerde hareketsiz bir şekilde buldu.

Sağlık ekipleri, tabanca ile vurulan Erbay ve Oruç’un yaşamını yitirdiğini belirlerken, ilk incelemelerde Oruç'un, ev arkadaşı Ömer Erbay'a silahla ateş ettikten sonra yine aynı silahla yaşamına son verdiği belirlendi.

İncelemelerden sonra Erbay ve Oruç’un cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.

Olaydan önce iki arkaşın evde kavga ettiği, Oruç'un silahla ev arkadaşına ateş edip sonra intihar edeceğine ilişkin yakınlarına mesaj attığı tespit edildi.

Yorumlar (0)