Denizli'de 'bu kadarına da pes' dedirten hırsızlık: Çatıyı çaldılar

Denizli’de demir montajı tamamlanan çatıyı örtmek için ertesi gün inşaata uğrayan yatırımcı, çatının yerinde olmadığını görünce, neye uğradığını şaşırdı. Gece boyunca uğraşıp 30 bin TL değerindeki 3 tonluk çatıyı keserek götüren baba, kız ve amca, JASAT'ın düzenlediği operasyonla yakalandı.

YAŞAM 01.02.2021, 18:08 02.02.2021, 13:03
Denizli'de 'bu kadarına da pes' dedirten hırsızlık: Çatıyı çaldılar

Aktarılan bilgiye göre, Pamukkale ilçesinde bulunan Gölemezler Mahallesi'nde termal otel inşaatı yapan Orhan Gürsoy, demir montajı biten çatıyı kapatmak için ertesi gün inşaata gittiğinde, çatının yerinde olmadığını gördü ve hayatının en büyük şokunu yaşadı. Talihsiz adamın ihbarı üzerine harekete geçen JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi), şüpheli kişilerin yakalanması adına geniş çaplı inceleme başlattı. Bölgede bulunan güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceleyen JASAT ekipleri, hırsızlık olayını cezaevinden izinli olarak çıkan Ahmet D.'nin (50), kızı Zeliha A. (29) ve üvey kardeşi olan Tayfun A. (41) ile beraber gerçekleştirdiğini belirlendi. Olayın açığa çıkması için Pamukkale ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri ile birlikte operasyon gerçekleştiren JASAT, 3 kişiyi, çaldıkları 30 bin lira değerindeki 3 tonluk çatıyla beraber kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık şebekesinin saatlerce çalışarak spiral makinesi yardımıyla kestikleri çatıyı, kamyona yükleyip kaçtıkları tespit edildi.

'Gece Yarasaları' şebekesiyle bağlantıları ortaya çıktı

Cezaevinden izinli olarak çıkıp hırsızlık yaparken kıskıvrak yakalanan Ahmet D.'nin, Denizli çevresinde kendilerine 'Gece Yarasaları' olarak adlandıran hırsızlık şebekesi lideri İhsan T.’nin (30) babası olduğu tespit edildi. 

Söz konusu 3 şahsın toplam 37 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. 







Yorumlar (0)