Denizli'de 2 kardeşini inşaatta acımasızca katletti

Denizli’ya bağlı Merkezefendi ilçesinde, inşaatta duvar ustası olarak beraber çalıştığı iki kardeşini defalarca ateş ederek katleden zanlı yakalandı. Katilin kardeşlerini arayıp, “Bugün işe gelmiyorum.” dedikten sonra, tabancayla inşaata gelerek, çalışmakta olan kardeşlerini katlettiği belirlendi.

YAŞAM 04.03.2021, 18:00 05.03.2021, 16:49
Denizli'de 2 kardeşini inşaatta acımasızca katletti

Korkunç olay, sabah saat 08.30 sularında Merkezefendi ilçe bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde sürmekte olan bir inşaatta yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, sürmekte olan inşaatta duvar ustası olarak görev yapan Doğan Akbay (37), beraber çalıştığı kardeşleri Ümit Akbay (35) ve Hamza Akbay’ı (39) telefonla arayarak hastalandığından dolayı bugün işe gelemeyeceğini söyledi. Bu durum üzerine iki kardeş, birlikte inşaata giderek işe başladı. Kısa bir süre sonra elindeki tabancayla inşaata gelen Doğan Akbay, kardeşlerinin çalışmakta olduğu 3. kata çıktı. Kardeşlerine harç yapımında yardım eden işçinin gözü önünde iki kardeşine 4 el ateş açan şahıs, suç aletini de yanına alarak inşaattan uzaklaştı.



Olay yerinde can verdiler

Ağır şekilde yaralanan iki kardeş, kanlar içinde kalırken, olaya şahit olan işçi, sağlık ekiplerini arayarak yardım talep etti. Olay mahalline gelen sağlık çalışanları, iki kardeşin de göğüs bölgelerinden maruz kaldıkları kurşunlar sebebi ile yaşamlarını yitirdiğini tespit etti. Olayı duyan yakınları sinir krizi geçirdi. 



Yakalandı

Olayın ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri, cinayet zanlısı kişiyi kısa bir süre içerisinde yakaladı. Kardeşler arasında bir süredir tartışma yaşandığı öne sürüldü. Feci şekilde can veren iki kardeş, otopsi yapılmak üzere morga nakledildi.

Diğer yandan, hayatını kaybeden kardeşlerin evli, cinayet zanlısı kişinin ise bekar olduğu öğrenildi. 

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.



















Yorumlar (0)