Denizin ortasında erkek arkadaşına evlilik teklif etti: Neye uğradığımı şaşırdım

Bursa’da, denizin ortasında erkek arkadaşına bir sürpriz hazırlayarak evlenme teklifinde bulunan Nilay Bay, "Genç kızlık hayalimi gerçekleştirdim" açıklamasını yaptı.

YAŞAM 21.12.2021, 17:59 22.12.2021, 16:11
Denizin ortasında erkek arkadaşına evlilik teklif etti: Neye uğradığımı şaşırdım

Bursa’da bulunan bir tekstil fabrikasında üretim planlama uzmanı pozisyonunda çalışan 22 yaşındaki Nilay Bay, servis şirketinde genel müdür olan ve 6 ay önce tanıştığı 25 yaşındaki sevgilisi Muratcan Sarı ile evlenme kararı aldı.

Galatasaraylı olduğu belirtilen erkek arkadaşına maç esnasında evlilik teklifinde bulunmayı planlayan Nilay Bay, bazı taraftar gruplarına mail attı, fakat geri dönüş olmaması üzerine hayali yarım kaldı.

Ardından internette gördüğü organizasyon şirketleri ile bir görüşme gerçekleştiren Nilay Bay, denizin ortasında erkek arkadaşına teknede evlilik teklifi yapma kararı aldı. Organizasyon şirketiyle görüşüp güne karar veren Bay, yüzükleri seçtikten sonra sürprizin yapılacağı günü bekledi.

“Teklifi kimin yaptığı önemli değil”

Erkek arkadaşının, bir aile yemeği için Mudanya’ya gideceğini zannettiğini söyleyen gelin adayı Bay, şu sözleri kullandı:

“Tekneye binince yemek yiyeceğimizi zannetti. Evlilik teklifinden haberi yoktu. Diz çöküp yüzüğü uzattığım zaman çok şaşırdı ve çok da mutlu oldu. Kimin teklif ettiği aslında hiç önemli değil. Evlenmek isteyen kızlara önerim; bu tarz bir evlilik teklifi düşünceleri varsa kendileri organize ederek teklif etsinler. Karşı tarafa bu işi bırakmasınlar. Dünyanın cesur ve güçlü kadınlara çok ihtiyacı var. Her kız, kendisi hayalini gerçekleştirebilir. Başka birine ihtiyacı yok. Ben hayalimi gerçekleştirdim. Bunu yaptığım zaman da en önemli destekçim ailem oldu.” 

“Diz çökünce çok şaşırdım”

Muratcan Sarı ise duygularını şöyle anlattı:

“Kesinlikle böyle bir şey asla beklemiyordum. Çok mutlu oldum o an. Nilay, birlikte yemek yemek için bana teklifini iletti. Böyle bir şeyle karşılaşacağımı kesinlikle tahmin edemedim. Yemeğin ardından fotoğraf çektirmek için teknenin ön bölümüne geçtik. Nilay orada diz çöktü, bir anda neye uğradığımı şaşırdım. Benimle evlenir misin? şeklinde soru sorunca hemen ‘evet’ dedim. Bu bizim için çok özel bir andı. Hayatımız sonuna kadar unutamayacağımız bir anı…”

Yorumlar (0)