Deniz Çakır'ın bisikletini çalan zanlı: 'Pandemide hizmet vermek için çaldım

Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın, evinin önünde durduğu belirlenen bisikletinin çalındığı ve ardından hırsızın yakalandığı açıklanırken, hırsızlık anına ilişkin görüntüler yayınlandı.

YAŞAM 10.04.2021, 13:33 11.04.2021, 12:14
Deniz Çakır'ın bisikletini çalan zanlı: 'Pandemide hizmet vermek için çaldım

Oyuncu Deniz Çakır’ın, İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki evinin önünde duran elektrikli bisikleti çalındı.



Hırsızlık anı kameralara yakalandı

Sabahın erken saatlerinde evden çıktığı sırada elektrikli bisikletini göremeyen Deniz Çakır, çalınan bisikleti için polis ekiplerine başvurarak şikayet talebinde bulundu.

Deniz Çakır’ın şikayetinin ardından soruşturma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ünlü oyuncunun evinin yakınındaki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye başladı. Kısa süren incelemelerden sonra emniyet ekipleri, bisikleti çalan zanlının eşkalini ve daha sonra da kimliğini tespit etti.

Bisikleti çalan kişinin, özel bir hastanede hemşire olarak çalışan, 36 yaşındaki Uygar K. olduğu belirlenirken zanlının evine baskın düzenlendiği aktarıldı. Polis ekipleri, zanlıyı evinde bulamayınca telefonla ulaşarak Sakarya’da olduğunu belirledi. Telefon görüşmesinde zanlı, bisikleti çaldığını itiraf etti. 

Ayrıca zanlının, bisikleti çalma ve bisikletle hareket ettiği anlar da güvenlik kameralarına yakalandı.

“Hastalara hizmet için çaldım”

Suçunun kabul etmesinin ardından Uygar K., emniyete çağrılıp ifade verdi ancak daha sonra savcılığın talimatıyla serbest kaldı. İfadesinde, aracıyla gezdiği sırada bisikletin, bir binanın önünde kilitsiz bir şekilde durduğunu gördüğünü söyleyen Uygar K., anahtarları da bisikletin üstünde görünce bisikleti alıp arabasının arkasına koyarak Fatih’te bulunan evine götürdüğünü açıkladı.

Sakarya’daki yazlık evine gittiğinde de bisikleti yanında götürdüğünü ifade eden Uygar K., burada da bisikleti 15 gün kullandığını itiraf etti ve şunları söyledi:

“Salgın yüzünden hastaneye ulaşamayan hastalara evlerinde hizmet vermek için bisikleti kullanabilirim düşüncesiyle İstanbul'a geldim. Bir hafta kadar sözünü ettiğim işlere gittim. Ama bisikleti çaldığım için oldukça pişmanım. Böyle bir olaya nasıl karıştığımı anlamış değilim."

Emniyetteki ifadesinin ardından serbest kalan Uygar K.’nin çaldığı bisiklet, ünlü oyuncu Deniz Çakır’a teslim edildi.

Yorumlar (0)