Demir borularla öldüresiye dövdüler! 3 kişi gözaltında

İstanbul'da otomobilini park eden bir vatandaş, "Evimizin önüne park ettin" diyen komşuları tarafından demir borular ve balta ile öldüresiye dövüldü.  Söz konusu olayın ardından 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

YAŞAM 19.10.2020, 13:18 19.10.2020, 16:53
Demir borularla öldüresiye dövdüler! 3 kişi gözaltında

Olay, İstanbul'un Avcılar ilçesinde 18 Ekim günü saat 13.00 sularında meydana geldi.

Otomobilini park etmesinin ardından evine çıkan bir vatandaşa, komşuları seslendi. Söz konusu vatandaş, bunun üzerine aşağıya indi. 

Vatandaş, otomobili yan binada bulunan evin 5 santimetre kadar hizasına girdiği gerekçesiyle öldüresiye dövüldü. Komşuların balta ve demir borular ile acımasız bir şekilde saldırıda bulunduğu görüldü. 

Söz konusu olay esnasında kadınlara da demir borular ile saldırıldığı fark edildi. O anlara ilişkin görüntüler yayınlandı. 

Ortaya çıkan görüntülerde, bir vatandaşın, 3 kişi tarafından saldırıya maruz kaldığı fark edildi. 3 kişiden ikisinin elinde demir boruların bulunduğu, birinin de balta kullandığı görüldü. Öldüresiye dövülen vatandaşın daha sonra yere düştüğü fark edildi. 

Komşuları tarafından acımasız bir şekilde dövülen vatandaşın, 3 çocuğa sahip olduğu belirtildi. Söz konusu vatandaşın yeğeni olduğunu aktaran bir şahıs, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, dayısının hayati tehlikesinin bulunduğunu ifade etti. 

Dövülen vatandaşın yeğeni, söz konusu paylaşımda, dayısının uğradığı saldırıyı paylaşmak istediğini kaydetti. 

Dayısının otomobilinin yan binada bulunan evin 5 santimetre kadar hizasına girdiğini ve bu nedenle aşağıya çağrılmasının ardından alçakça saldırıya uğradığını belirten acılı yeğen, dayısının yoğun bakımda tedavi altına alındığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti. Olaya tepki gösteren yeğen, saldırganların en ağır cezaya çarptırılmasını talep etti. 

Dayısının hayatını kaybetmesi durumunda geriye üç yetim çocuğun kalacağını belirten yeğen, insanların hayatının bu kadar değersiz olmaması gerektiğini ifade etti. Yeğen, yengesinin de saldırıya uğradığını belirterek, kadının ayak parmaklarına balta ile vurulduğunu belirtti. 

Gözaltına alındılar

Yaşanan olay kapsamında Murat Özçelik, Cemal Özçelik ve Mesut Özçelik gözaltına alındı.

Söz konusu kişilerin, "kasten yaralama" suçlaması ile mahkemeye gönderildiği öğrenildi. 

Sosyal medyada tepki yağdı

Bu olay, sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti. İşte o tepkilerden bazıları:

Yorumlar (0)