Della Miles’tan Elazığ mesajı

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Della Miles, Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından, sosyal medya hesabından Türkiye’ye destek mesajları paylaştı.

YAŞAM 26.01.2020, 16:19
Della Miles’tan Elazığ mesajı

Elazığ’da yaşanan deprem sonrasında ABD’li ünlü sanatçı Della Miles’da bir destek çağrısında bulundu. Ünlü şarkıcı Della Miles, Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlarla Türkiye’nin acısına ortak oldu.

Bu paylaşımının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye sevdalısı Della Miles, bölgede yaşayan depremzedeler yararına düzenlenecek herhangi bir konser söz konusu olduğunda gönüllü olarak sahne alma sözünü verdi.

“Türk halkının yanında olacağım”

Dünyaca ünlü şarkıcılar Michael Jackson ve Whitney Houston ile beraber uzun zaman aynı sahneyi paylaşan soul rock sanatçısı Della Miles, şubat ayı sonuna kadar ülkesi ABD ve Avrupa'da konser programları olduğunu söyleyerek, "Mart ayından itibaren çok özlediğim Türkiye'ye döneceğim. O tarihten itibaren depremzedeler yararına düzenlenecek bir etkinlikte seve seve sahne almaya hazırım. Türk halkı beni bağrına bastı, kız kardeşleri, ablaları ve evlatları olarak gördüler. Ben de yaşanan depremden sonra onlar için elimden geleni yapmayı kendime bir borç bildim. Onun için yaraları sarmak adına sanatımla ve yüreğimle Türk halkının yanında olacağım." ifadeleriyle Türkiye’ye destek mesajı verdi.

Barış Pınarı'na da destek vermişti

Miles, Barış Pınarı Harekâtı esnasında da kendi isteği ile Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi sınırında sıfır noktasına gidip, çelik yeleğini giyerek hem bölgede yaşayan vatandaşlara, hem de güvenlik güçlerine moral vermişti. Toplumsal duyarlılığıyla dikkat çeken Miles, Eskişehir İl Göç İdaresi'nin gerçekleştirdiği etkinliklerde de gönüllü olarak göçmen gençlerle şarkı söylerken, Konya'da düzenlenen Şeb-i Arus törenlerinde de Yusuf İslam'a ait "Bismillah" ve "Mustafa" adlı İngilizce ilahileri seslendirmişti.

Yorumlar (0)