Değnekçi terörü! Makbuz isteyen vatandaşı bıçakladı

İstanbul Taksim'de para isteyen değnekçi, sürücülerden birinin makbuz istemesi üzerine dehşet saçtı.

YAŞAM 01.08.2020, 11:10 01.08.2020, 11:42
Değnekçi terörü! Makbuz isteyen vatandaşı bıçakladı

Olay, dün İstanbul Taksim'de meydana geldi. 

Volkan Hacısüleymanoğlu, kardeşi ve yeğeniyle beraber dün dolaşmaya çıktı. Volkan Hacısüleymanoğlu aracını park ederken, yanına değnekçilerden biri gelerek para talep etti. 

Makbuz isteyince olanlar oldu

Değnekçi, cadde üstünde bulunan bir otelde park görevlisi olarak çalıştığını söyledi.

Volkan Hacısüleymanoğlu'nun kardeşi, para vereceklerini ancak makbuz istediklerini söyledi. Değnekçi, bu talep üzerine küfürler savurmaya başladı.

Arkadaşları kavgayı ayırmak yerine...

Volkan Hacısüleymanoğlu ile değnekçi arasında kavga çıktı. Söz konusu değnekçinin iki arkadaşı, kavgayı ayırmak yerine Volkan Hacısüleymanoğlu'nu kollarından tutarak yere düşürdüler.

Ayağa kalkmak isteyen Volkan Hacısüleymanoğlu, kimliği tespit edilemeyen bir değnekçi tarafından bıçaklandı.

Kalbinin üstünden bıçakladı

Bunun üzerine değnekçi ve arkadaşları olay yerinden uzaklaşırken, suratının sol bölgesine ve kalbinin üstüne bıçak darbesi aldığı görülen Volkan Hacısüleymanoğlu, onları kovalamaya başladı. 

Volkan Hacısüleymanoğlu, değnekçileri yakalamayı başaramayınca aracına bindi. Değnekçileri aracıyla yakalamaya çalışan Volkan Hacısüleymanoğlu'nu gören inşaat işçileri, yaralı olarak araç kullanmasının çok riskli olduğunu belirterek kendisinin ilerlemesine izin vermediler.

Sağlık durumu iyi

Ambulans görevlileri, Volkan Hacısüleymanoğlu'nu hemen sandalyeye oturtarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Değnekçi ile kendisine yardım eden arkadaşlarının yakalanması amacıyla polis ekipleri tarafından gerekli çalışmalar başlatıldı. 

Yorumlar (0)