Define aradığı evde yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş’ta 3 katlı evinde define arayan yaşlı bir adamın cansız bedeni bulundu. Kazmış olduğu toprakları evin odalarına yığan adamın cesedi yaklaşık 10 metrelik bir kuyudan çıkartıldı.

YAŞAM 30.09.2021, 11:47
Define aradığı evde yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi’nde bulunan 3 katlı bir evde yaşanan olayda iddialara göre 71 yaşındaki Fevzi Kuybu, kendisine ait 3 katlı bir evde define aramaya başladı. Farklı zamanlarda gelip giden adam, evi kazması sonucunda çıkan toprakları evin odalarına yığdı.

Define ararken cansız bedeni bulundu

Yakınları Fevzi Kuybu’dan bir süre haber alamayınca evin kapısın kırıp içeri girdi. 10 metre yüksekliğindeki kuyuda adamın cansız bedenini gören polis ekipleri ihbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk etti.

Yaşlı adamın cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından halat ve merdiven yardımıyla iki saatlik bir çalışmayla çıkartıldı.

Fevzi Kuybu’nun cansız bedeni otopsi amacıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırılırken hayatını kaybetmesinin kesin nedeni ise yapılacak olan otopsinin ardından öğrenilecek.

Ev mühürlendi

Öte yandan ekiplerce define amacıyla kazılan ev güvenlik sebebiyle mühürlendi ve olaya dair soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)