Datça'da turistler girdi diye denize giren adam polisten kurtulamadı

Tam kapanma uygulamasında sokağa çıkma yasağını ihlal ederek denizde yüzden bir adam, emniyet güçlerine, “Çalışmıyorum, ceza kesmeyin." diyerek yalvardı.

YAŞAM 01.05.2021, 18:10 02.05.2021, 15:55
Datça'da turistler girdi diye denize giren adam polisten kurtulamadı

Salgın dolayısıyla denize girmenin ve dışarıda gezmenin yasak olduğu Datça’da denetimler sıkı bir şekilde sürüyor. 

Bugün gerçekleştirilen denetimlerde izinsiz olarak denize girdikleri belirlenen 17 şahıs hakkında emniyet güçleri tarafından tutanak tutuldu. 

"Denize girenleri gördüm, ben de girdim"

Datça'da bulunan Hastanealtı Plajı’nda Melih B. adlı şahsı izinsiz olarak denize girerken yakalayan polis, tutanak tutmak istedi. Fakat genç adam, denize girenleri gördüğü için yasak olmadığını düşündüğünü dile getirerek, bu sebeple denize girdiğini ve işsiz olduğunu belirtse de cezadan kurtulamadı.

Uzun süre dil döktü

Denizden çıkar çıkmaz karşısında emniyet mensuplarını gören adam, “Çalışmıyorum, ceza kesmeyin." diyerek yalvardı. Kendisini haklı gösterebilmek için polisi ikna etmeye çabalayan Melih B., uzun bir süre dil döktü.

Güvenlik güçleri, yasak olmasına karşın denize giren yurttaşa, “'Market alışverişinden geliyorum, biraz yüzüp çıkayım.' demek olmaz." diyerek durumu anlatmaya çalıştı. Polis, olaya ilişkin tutanak tuttu. 



Yorumlar (0)