Dağda aç kalan tilki, köydeki evlere dadandı!

Gümüşhane’de bulunan Söğüteli köyünde, ilginç olaylar yaşandı. Dağlarda yiyecek bulamayan ve çok üşüyen bir tilki, köy evlerine kadar girip köylülerin elinden yemek yedi.

YAŞAM 23.02.2021, 17:10
Dağda aç kalan tilki, köydeki evlere dadandı!

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı ve il merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklığında bulunan Söğüteli köyünde ilginç olaylar yaşanıyor. Dağlardan inen, çok acıkan ve üşüyen tilki, köylülerin evine sığındı. Köyü adeta maskotu haline gelen sevimli tilki, evlere girip köylülerin verdiği yemeklerden yemeye başladı.

Televizyon izleyip yemek yiyor

Bazı köylülerin evinin içine girip açık olan televizyonlarını izleyen tilki, köylüler tarafından bisküvi ve kalan yemeklerle besleniyor. Köylülerin sempatisini kazanan sevimli tilki, her akşam köye geliyor ve köylülerin ikramlarıyla karnını doyuruyor.

Sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı

Köy halkından İsmail Çakmak’ın evine giren tilki, ikram esnasında televizyon ekranına da baktı. Tilkiyi telefonuyla kayda alan Çakmak, o anları sosyal medyada paylaştı. Görüntüler sosyal medyada oldukça tıklandı, bol beğeni aldı ve paylaşım aldı. Her akşam gelen tilkiye köy halkı, bir isim de koymayı düşünüyor.

Yorumlar (0)