D-100'de ikiye bölünen araçta can pazarı

Sakarya’ya bağlı Erenler ilçesi D-100 karayolunda iki aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Aracın ortadan ikiye bölündüğü kazada, yerde yatan yaralıların sıcaktan etkilenmemesi için yurttaşların şemsiye açarak tedbir aldığı anlar da dikkatlerden kaçmadı.

YAŞAM 20.07.2021, 18:00 21.07.2021, 11:32
D-100'de ikiye bölünen araçta can pazarı

Söz konusu kaza, Sakarya-Düzce D-100 karayolu Erenler ilçesi Sarıcalar mevkisinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Ankara yönüne doğru ilerlemekte olan Ş.Y. yönetimindeki '54 AES 229' otomobil ile Sarıcalar mevkisinden D-100 karayoluna çıkmak isteyen E.Ç. yönetimindeki '54 YE 449' plakalı otomobil feci şekilde çarpıştı. 

6 yaralı

Çarpışmanı etkisi ile araçlardan biri adeta bir kağıt gibi ortadan ikiye bölündü. Meydana gelen kazada sürücüler E.Ç ve Ş.Y. ile birlikte araçlarda bulunan B.Ç, M.Ç, M.Ç ve S.Y. adlı 6 kişi yaralandı. 

Kazada yola savrulan yaralıları gören yurttaşlar, yerde yatan yaralıların sıcaktan etkilenmemesi amacıyla ambulanslar bölgeye intikal edene kadar şemsiye açarak başlarında bekledi.

Trafik aksadı

Bölgeye yönlendirilen sağlık personelleri tarafından ilk müdahaleleri olay mahallinde gerçekleştirilen yaralılar ambulanslar ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir sağlık kurumuna kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazanın meydana geldiği bölgede trafik kısa bir süre aksadı. Kontrollü bir şekilde sağlanan trafik, otomobillerin çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından normale dönerken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.









Yorumlar (0)