Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karakoç için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün akşamüzeri İstanbul’daki evinde vefat eden “Diriliş Şairi” Sezai Karakoç için taziye mesajları yayınladı.  

YAŞAM 17.11.2021, 11:53 18.11.2021, 09:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karakoç için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, dün hayatını kaybeden Sezai Karakoç için bu sabah erken saatte taziye mesajları yayınladılar.  



“Ülkemizin son asırdaki en önemli fikir insanlarından” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ülkemizin son asırdaki en önemli fikir, kültür ve sanat insanlarından Diriliş davasının öncüsü ve Müslümanlığın insanlık türküsünün mukaddimesi” olarak bahsettiği Karakoç için hem Türk milletine hem de ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu. Fikirleri ve mücadelesiyle nesillerin ruh ve gönül dünyasını şekillendiren, milletimizin yakın dönemdeki en önemli değerlerinden olan Sezai Karakoç’un ebedi alemi hep özlemle yad ettiğini ve bir Diriliş kapısı olarak gördüğünü aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye mesajını bu şekilde sonlandırdı. 



“Sezai Karakoç’un dünya sürgünü bitti” 

Emine Erdoğan ise taziye mesajında, Sezai Karakoç’un dünya sürgününün son bulduğunu fakat Türk milletinin Karakoç’a karşı büyük hasretinin başladığını ifade ederek baş sağlığı mesajını sonlandırdı. 

Yorumlar (0)